Vege słodkie na co dzień i na święta
Jak upiec ulubione ciasto w zdrowszej i lżejszej wersji, bez glutenu i laktozy?
Czym zastąpić cukier, masło czy śmietanę?
Jak wykorzystać warzywa, strączki i inne roślinne składniki?
Przed Natalią Krupską wegańska kuchnia nie ma żadnych tajemnic. Dzięki niej pokonała zaburzenia odżywiania, a w swojej książce udowadnia, że roślinna dieta nie musi ograniczać.
Wręcz przeciwnie - jest pyszna, zdrowa i pełna różnorodnych smaków, które zachwycą każdego miłośnika słodkości!
Znajdziesz tu przepisy na:
- pożywne śniadania i szybkie desery,
- tradycyjne ciasta w nowej, lżejszej wersji,
- proste w przygotowaniu, zdrowe odpowiedniki popularnych batoników,
- lody, pralinki, ciasta bez pieczenia i wiele więcej!
To książka pełna nowych inspiracji i zaskakujących połączeń smaków, która zachęca do eksperymentów w kuchni. Przygotuj słodkości, które zachwycą Twoich znajomych, a przy świątecznym stole zjednoczą całą rodzinę!
Odpowiedzialność: | Natalia Krupska. |
Hasła: | Ciasta Desery Kuchnia wegańska Słodycze Książka kucharska |
Adres wydawniczy: | Bielsko-Biała : Wydawnictwo Pascal, 2019. |
Opis fizyczny: | 269, [3] strony : fotografie ; 21 cm. |
Forma gatunek: | Książki. Poradniki i przewodniki. |
Dziedzina: | Kulinaria |
Powstanie dzieła: | 2019 r. |
Skocz do: | Dodaj recenzje, komentarz |
Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):
(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)