Kuchnia polskich Kresów
Kolejny tom serii "Moje Kresy" opisuje tradycje, zwyczaje i przepisy kulinarne często zapomniane. Receptury, których rodzicielstwo przypisują sobie narody z innych części Europy, zamieszczone w tej książce po to, byśmy nie zapominali o naszych kuchennych tradycjach.
Odpowiedzialność: | Ryszard Jan Czarnowski. |
Seria: | Moje Kresy |
Hasła: | Obyczaje i zwyczaje Kresy wschodnie Rzeczypospolitej Przepisy kulinarne |
Adres wydawniczy: | Warszawa : Oficyna Wydawnicza Rytm, copyright 2020. |
Wydanie: | Wydanie I. |
Opis fizyczny: | 312 stron : fotografie, ilustracje ; 25 cm. |
Forma gatunek: | Książki. Poradniki i przewodniki. |
Dziedzina: | Historia Kulinaria |
Powstanie dzieła: | 2020 r. |
Skocz do: | Inne pozycje tego autora w zbiorach biblioteki |
Dodaj recenzje, komentarz |
Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):
(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)