Biblioteka Publiczna w Ożarowie Mazowieckim - KATALOG

Biblioteka Publiczna im. Ireny Zarzyckiej
w Ożarowie Mazowieckim



book
book

W dżungli jedzenia : największe kłamstwa współcześnie wytwarzanej żywności

Autor: Pawlikowska, Beata




Kompendium wiedzy na temat współcześnie wytwarzanej żywności. Książka będąca rezultatem trwającego wiele lat śledztwa dziennikarskiego. Autorka z dociekliwością bada tajniki przemysłowo produkowanego jedzenia. Na podstawie wielu cytowanych badań naukowych i innych źródeł odkrywa zaskakującą prawdę o produktach żywnościowych sprzedawanych w sklepach.


Odpowiedzialność:Beata Pawlikowska.
Hasła:Kulinaria
Produkcja żywności
Żywność ekologiczna
Poradnik
Przepisy kulinarne
Adres wydawniczy:[Mysiadło] : Adventure Unlimited, Beata Pawlikowska, 2025.
Wydanie:Wydanie I.
Opis fizyczny:578, [6] stron : ilustracje ; 25 cm.
Uwagi:Miejsce wydania według: dbn.bn.org.pl. Bibliografia przy niektórych przepisach. Indeks.
Forma gatunek:Książki. Poradniki i przewodniki.
Dziedzina:Kulinaria
Powstanie dzieła:2025 r.
Skocz do:Inne pozycje tego autora w zbiorach biblioteki
Dodaj recenzje, komentarz

Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):

(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)

Wyp. dla Dorosłych
Ożarów Maz., ul. Szkolna 2

Sygnatura: 66
Numer inw.: 52005
Pozycja wypożyczona

Wypożyczona przez: 009330
do dnia: 2025-10-23
schowekrezerwuj
więcejrezerwuj


Inne pozycje tego autora w zbiorach biblioteki:

bookbookbookbookbookbookbookbookbookbookbookbookbookbookbookbookbookbookbookbookbookbookbookbookbookbookbookbookbookbookbookbookbookbookbookbookbookbookbookbookbookbookbookbookbook


Dodaj komentarz do pozycji:

Swoją opinię można wyrazić po uprzednim zalogowaniu.