

W dżungli jedzenia : największe kłamstwa współcześnie wytwarzanej żywności
Kompendium wiedzy na temat współcześnie wytwarzanej żywności. Książka będąca rezultatem trwającego wiele lat śledztwa dziennikarskiego. Autorka z dociekliwością bada tajniki przemysłowo produkowanego jedzenia. Na podstawie wielu cytowanych badań naukowych i innych źródeł odkrywa zaskakującą prawdę o produktach żywnościowych sprzedawanych w sklepach.
Odpowiedzialność: | Beata Pawlikowska. |
Hasła: | Kulinaria Produkcja żywności Żywność ekologiczna Poradnik Przepisy kulinarne |
Adres wydawniczy: | [Mysiadło] : Adventure Unlimited, Beata Pawlikowska, 2025. |
Wydanie: | Wydanie I. |
Opis fizyczny: | 578, [6] stron : ilustracje ; 25 cm. |
Uwagi: | Miejsce wydania według: dbn.bn.org.pl. Bibliografia przy niektórych przepisach. Indeks. |
Forma gatunek: | Książki. Poradniki i przewodniki. |
Dziedzina: | Kulinaria |
Powstanie dzieła: | 2025 r. |
Skocz do: | Inne pozycje tego autora w zbiorach biblioteki |
Dodaj recenzje, komentarz |
Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):
(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)